“Klovn: Den komplette serie” på dvd

Klovn - den komplette serieAlle kender “Klovn”! En af de største, danske tv-succeser igennem tiderne. Nu kan man snart erhverve sig et bokssæt, der opsamler alle 6 sæsoner af den forrygende sjove – og tåkrummende pinlige – sitcom.

Fra pressematerialet:

“Klovn”  er en dansk komedie-serie af og med skaberne bag “Langt Fra Las Vegas”, Frank Hvam og Casper Christensen. Kombinationen af en vanvittig idé og et omhyggeligt arbejde har ført til foreløbig 10 afsnit – med yderligere 10 afsnit på vej i dansk TV. Serien handler om en mand ved navn Frank Hvam, som har en god ven, der hedder Casper Christensen, der er kæreste med Iben Hjejle. Vi følger deres liv og får et indblik i Franks evne til at ende i umulige situationer. De fleste personer spiller sig selv, og også de mange kendte gæstestjerner fra Jarl Friis Mikkelsen og Ole Bornedal til Steen Jørgensen og Michael Carøe leger med deres offentlige image.

Den 26. oktober sender Universal Music “Klovn: Den komplette samling” i handlen. Bokssættet kommer til at bestå af følgende:

  • – Ét DVD-boxsæt som indeholder 14 diske fordelt i 2 digipacks med 7 diske i hver. De 2 digipacks sættes i én og samme slipcase.
  • – På de 14 diske er de 60 afsnit på de 12 diske fordelt med 5 på hver.
  • – Disk 13 består af ekstramateriale-disken fra sæson 4 som indeholder Episode 0/”Klovn dummy” med kommentarspor.
  • – 10 eksklusive featuretter: Følg hvordan sæson 4 blev til. (se kommentarsporet til Bornholm)
  • – 3 Zulu tv-spots
  • – Disk 14 indeholder featuretter, fraklip og andre bonus overraskelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.