Comics

12. januar 2015

Kommende tegneserieudgivelser fra Forlaget Faraos

Forlaget Faraos har en lang række spændende titler på programmet i 2015. Udover den tredje og sidste boks i Don Rosas Samlede Værker, som er ventet med spænding, så byder forlaget også på det sidste bokssæt med Moebius – Små historier fra det store univers – samt bind 6 til 9 i serien Faraos Klassikere. Her drejer det sig om tre historier i Jacques Martins serie om Alix samt François Craenhals Eric Hedspore-historie Kæmpen fra Worn.

Selv ser jeg med spænding frem til Manaras biografiske tegneserie Caravaggio. Det bliver interessant at se, hvad Manara kan få ud af én af barokkens mest kontroversielle og sprængfarlige kunstnere, der levede et kort, mystisk og ganske særpræget liv. Man kan se udgivelsesprogrammet ved at besøge forlagets hjemmeside her: KLIK

2015 bliver et spændende tegneserieår!

Anmeldelserne af de to første bokse i Don Rosas Samlede Værker kan man i øvrigt læse her: Boks 1 & Boks 2.

happy_newyear_2015_600x900Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *