Film

10. august 2016

KONKURRENCE: Vind billetter til den nye “Ghostbusters”-film!

I samarbejde med UIP udlodder Fiktion & Kultur 3×2 billetter til “Ghostbusters”.

Who you gonna call? Det spørgsmål kan de fleste, der er vokset op i 80’erne, svare på … og nu er de tilbage! Denne gang er det dog fire kvinder, der jagter spøgelser i New Yorks gader: Glæd dig til at møde Abby (Melissa McCarthy), Erin (Kristen Wiig), Jillian (Kate McKinnon) og Patty (Leslie Jones), der ikke er blege for at svinge protonrygsækkene over skuldrene og give de fæle gespenster kamp til stregen. “Ghostbusters”-instruktøren Paul Feig har tidligere stået bag komedier som “Bridesmaids” og “Spy”, der begge havde Melissa McCarthy på rollelisten.

4

Send en mail til rjr@fiktionogkultur.dk med svaret på følgende spørgsmål: Hvad hedder bilen, som spøgelsesjægerne kører rundt i?

Konkurrencevilkår: Maks. én deltager pr. husstand, fulde navn og adresse skal udfyldes. Vinderne vil blive kontaktet samt offentliggjort her på siden. Konkurrencen udløber 13. august kl. 11.00.

Vinderne blev: Gitte & Henrik Andreasen (Roskilde) & Sofie Kurland (Fåborg), der hver modtager 3 billetter.

ghostbusters_ver6Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *