LEGO: Darth Vader

If you only knew the power of the Dark Side. Obi-Wan never told you what happened to your father?

Galaksens overskurk, den tidligere jedi og nu sithfyrste Darth Vader, er én af filmhistoriens mest fremtrædende og ikoniske karakterer, der i snart 40 år har tronet i den absolutte top af skurkeligaen.

Med LEGO’s “Buildable Figure”-udgave er der nu blevet mulighed for, at man klods for klods selv kan samle den mand, der oprindeligt hed Anakin: Det var før, at han blev forført af den mørke side af Kraften!  

8

Darth Vader, der i filmene blev spillet af David Prowse og James Earl Jones, hvis fantastiske stemme var med til at gøre Vader filmhistorisk udødelig, kommer vi sandsynligvis igen til at møde, når den første spinoff-film får premiere den 16. december i år. Det forlyder nemlig, at Vader får en ganske central rolle i Gareth Edwards Rogue One: A Star Wars Story, og i den forbindelse kan man blot håbe, at det igen bliver David Prowse/James Earl Jones-konstellationen, man kommer til at opleve på det hvide lærred. Det ville være fantastisk!

LEGO-udgaven af Darth Vader er et must buy for alle, der især sætter pris på den oprindelige trilogi, hvis film havde premiere i 1977, 1980 og 1983. Der er i denne trilogi, at Vader hører hjemme. Hvis man også køber LEGO’s udgave af Luke, der har produktnummer 75110, så vil man kunne genopføre den episke kamp mellem Luke og Vader, mellem far og søn, som den udspiller sig i Star Wars: Episode VI: Return og the Jedi fra 1983.

4

Som de øvrige figurer i “Buildable Figures”-serien er Vader også skabt med knivskarp sans for detaljerne, og arme, ben og led er bevægelige i en sådan grad, at sithfyrsten kan indtage stort set en hvilken som helst ikonisk kampposition, man kan komme i tanker om. Han er ydermere udstyret med maske (naturligvis!), sit røde lyssværd, kappe og den livsnødvendige panserdragt.

Han består af 160 klodser, og når han er færdigsamlet måler han flotte 28 centimeter! Igen: Han er et must buy!

91v3GUCf6KL._SL1500_

Produktkode: 75111 Alder: 9-14 år
Antal klodser: 160 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H:28 cm* Univers: Star Wars

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!


Klik for flere tableaus

LEGO_75111_PROD_PRI_1488

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.