LEGO: General Grievous

Anakin Skywalker! I expected someone with your reputation to be a little … older!

LEGO’s General Grievous er med sine 30 centimeter en imponerende sag, og når han står faretruende foran én med sine fire arme vildt svingende med de blå og grønne lyssværd i dødsensfarlig sværdakrobatik, bør man som modstander holde jeditungen lige i munden.

Når man først har fået samlet General Grievous, der indgår i LEGO’s “Buildable Figures”-serie, kan man stå i spidsen for separatisternes droidehær. Den superseje (og frygtede!) øverstkommanderende består af 186 klodser og har justerbare arme og ben, der kan bøjes og bevæges i stort set en hvilken som helst retning, man måtte ønske. Den ultrahurtige general er mere end klar til en vild lyssværdkamp, når han står færdigsamlet på bordet!

6

General Grievous, der optræder i tv-serien Star Wars: The Clone Wars (2008-2014) og Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith (2005), blev oprindeligt udtænkt af George Lucas. Karakteren skiller sig markant ud fra de øvrige sithtro karakterer, der befolker galaksen.

4 (1)

Griveous, der er Supreme Commander of the Droid Armies, er en cyborg, der oprindeligt, da han stadig havde sin menneskelige form, tilhørte nomaderacen Kaleesh, der holder til på planeten Kalee. Som cyborg er han yderst agil og en utroligt ferm sværdkæmper.

LEGO’s design er robust ogdetaljerigt, og når figuren er samlet, kan man genskabe den episke duel mellem General Grievous Obi-Wan Kenobi fra Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

lego-star-wars-general-grievous-lego-75112


Produktkode: 75112 Alder: 9-14 år
Antal klodser: 186 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H:30 cm* Univers: Star Wars

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!


Klik for flere tableaus

LEGO_75112_PROD_SEC03_1488

1667

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.