LEGO: Mos Eisley Cantina

A long time ago in a galaxy far, far away…

Nu har du muligheden for at besøge ørkenplaneten Tatooine, der som bekendt er Anakin og Luke Skywalkers hjemplanet. Det er også på denne ikoniske planet, at forbryderbyen Mos Eisley befinder sig, og i denne by ligger Star Wars-universets mest berømte bar: The Chalmun’s Cantina aka Mos Eisley Cantina.

LEGO har naturligvis foreviget denne bar i klodser, i alt 616 af slagsen, og udover de 8 medfølgende minifigurer, der i sig selv gør sættet attraktivt, så får man også en miniudgave af baren, Luke Skywalkers X-34 Landspeeder og en Dewback med en Sandtrooper på ryggen.

$_57 (1)

De 8 minifigurer tæller, udover Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, 3 Bith-musikanter og en Sandtrooper, naturligvis også Han Solo og Greedo. Det er nemlig i høj grad disse to karakterer, der har gjort denne bar berygtet. Det er her, at skudduellen mellem Solo og Greedo finder sted. En skudduel, der har delt Star Wars-fans i to lejre. For hvem skød først: Han Solo eller Greedo?

Det bør der naturligvis ikke herske tvivl om, for det var Solo, der skød først! Det er et ufravigeligt faktum, der ikke skal pilles ved. Ej heller selvom George Lucas med vold og magt forsøgte at tvinge duellen i en anden retning, da han i 1997 frigav en Special Edition-udgave af Star Wars Episode IV: A New Hope.

$_57 (2)

Med dette LEGO-sæt får fans nu muligheden for at få rettet op på tingene, og med den medfølgende blaster kan man sørge for, at Solo nedlægger den rodianske dusørjæger, der arbejder for den fæle Jabba the Hutt, med et velplaceret skud. Der skal være orden i sagerne … også når man leger!

This slideshow requires JavaScript.

Mos Eisley Cantina-sættet er en nødvendig tilføjelse til ens LEGO-samling, hvis man dyrker Star Wars-universet i almindelighed og den klassiske trilogi i særdeleshed. Selvom der blot er tale om et sæt på 616 klodser, så er der stor samleglæde forbundet med at opføre den ikoniske bar, og man sender hele tiden tanker til filmen og – ikke mindst – den kontroversielle scene, der har skabt så meget unødig ballade!

Derfor: Han shot first … punktum! 

This slideshow requires JavaScript.

$_57 img53989e092fb8f_l

Produktkode: 75052 Alder: 8-14 år
Antal klodser: 616 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H:12cm / L:17cm / B:18cm* Univers: Star Wars

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!


Klik for flere tableaus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.