LEGO: Obi-Wan Kenobi

Patience. Use the force. Think!

Obi-Wan Kenobi, der er en af de mest betydningsfulde jedier i Star Wars-universet, er i denne LEGO-udgave skabt med afsæt i Ewan McGregor, der spiller rollen i prequel-seriens tre første episoder og i den animerede tv-serie Star Wars: The Clone Wars (2008-2014).

Figuren indgår i LEGO’s meget fine “buildable figures”-serie, der blandt andet også tæller den prominente sithfyrste Darth Vader og cyborgkrigeren general Grievous – og mange andre, i øvrigt!

8 (1)

Når sættets blot 83 klodser er sat korrekt sammen, står Obi-Wan Kenobi flotte 25 centimeter høj. Han er udstyret med bevægelige lemmer, sit blå lyssværd og en kappe. Ansigtsudtrykket er bistert, og han forbereder sig givetvis på en sværdkamp med filmhistoriens ultimative skurk: sithfyrsten Darth Vader!  En oplagt kamp, da netop Darth Vader også – som nævnt ovenfor – indgår i LEGO’s serie af Star Wars-figurer.

Obi-Wan Kenobi, der også er kendt under dæknavnet Ben Kenobi,  var en mandlig jedimester af menneskelige race, der ydermere var padawan under Qui-Gon Jinn, der som bekendt dør under en kamp med Darth Maul i Star Wars: Episode I – The Phantom Menace.  

2

Hvis man er Star Wars-fan – og hvem er ikke det? – så er der stor fornøjelse forbundet med at samle disse figurer, der ydermere også tager sig flot ud i ens samling. Af de tre figurer, der vil blive omtalt i denne omgang, er Obi-Wan Kenobi den mest simple med blot 83 klodser. Det ændrer dog ikke på det faktum, at figuren er blevet designet med omhu, og at alle detaljer sidder lige i skabet: dragten, kappen, lysssværdet og ansigtstrækkene er alle med til at gøre figuren til en god investering. Ydermere er ledene naturligvis bøjelige, og figuren kan indtage et væld af forskellige kamppositioner, hvor sværdet eksempelvis kan holdes i én hånd eller i et solidt dobbeltgreb.

image-91937-0-1441419468000


Produktkode: 75109 Alder: 7-12 år
Antal klodser: 83 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H:25 cm* Univers: Star Wars

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!


Klik for flere tableaus

LEGO_75109_PROD_PRI_1488

Lego-Star-Wars-75109-Obi-Wan-Kenobi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.