LEGO: The Avengers Quinjet City Chase

I skrivende stund går Joss Whedons Marvel-brag Avengers: Age of Ultron i biografen. Her kan man blandt andet møde Captain America, Black Widow, Iron Man, Vision og Ultron. Det er dog ikke det eneste sted, at disse farverige Marvel-helte og -skurke kan opleves.

Det nye samlesæt fra LEGO – The Avengers Quinjet City Chase – er netop bygget op omkring disse fem figurer fra Marvels bugnende superheltekatalog, og hvis man er film-, LEGO- og Marvel-fan, så er det en udsøgt fornøjelse at komme hjem fra biografen og gi’ sig i kast med at samle dette sæt.

lego - 9Superheltene fra såvel Marvel som DC Comics har aldrig haft bedre kår, og LEGO har med The Avengers Quinjet City Chase, der består af 722 klodser, udvidet deres superhelteserie med et sæt, der kan glæde alle superhelteglade fans … unge som gamle.

Sættet består af de fem nævnte minifigurer, det ikoniske Quinjet-fly, en Stark Industries-lastbil og en cool motorcykel til Captain America. Sidstnævnte er i øvrigt en af de fedeste minifigurer fra LEGO længe!

Lego - 4

lego - 2

LEGO - 6

LEGO - 1

lego - 8

Lego - 5

2

The Quinjet, der naturligvis har justerbare vinger og et cockpit, der kan åbnes, måler hele 41 centimeter i længden, og Black Widow tager sig fin og sej ud bag rattet. Sættets sejeste figur er dog nævnte Captain America, der med sin motorcykel og medfølgende skjold er en nødvendig minifigur i samlingen.

Der medfølger også en tegneserie, der på bagsiden har en lang række af minifigurerne fra Marvel Super Heroes-serien linet op. Her kan man krydse af, hvilke man har … så har man altid styr på, hvem man mangler i samlingen!

2

4

LEGO har efterhånden produceret en lang række samlesæt, der tager afsæt i filmenes verden, og dette sæt er en velkommen udvidelse af deres Marvel Super Heroes-program.

Hvis man elsker at samle LEGO-sæt, der er bygget op omkring en kendt film, så kan det sluttelig nævnes, at LEGO netop har lanceret hele seks samlesæt, der bygger på den kommende Jurassic World, der får dansk biografpremiere den 11. juni.

Således kan LEGO-glade børn (og voksne, for hvem fantasi og legeglæde ikke er fremmedord) tage i biografen og se den nye Jurassic Park-film for efterfølgende at hygge sig med at samle på livet løs … herligt!


Produktkode: 76032 Alder: 8-14
Antal klodser: 722 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H:09cm / L:26cm / B:41cm* Univers: Marvel Super Heroes

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!Klik for flere tableaus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.