Sjov & Leg

13. april 2015

LEGO: The Lone Ranger’s Pump Car

Det er 82 år siden, at den maskerede westernhelt The Lone Ranger aka John Reid blev født. Det skete i 1933 i et radiospil, der blev produceret af radiostationen WXYZ Detroit. Siden har The Lone Ranger – sammen med sin trofaste indianerven Tonto – optrådt i flere tv-serier, film, tegneserier og altså også som samlesæt og minifigurer fra LEGO.

Der blev – i forbindelse med Gore Verbinskis film fra 2013 – fremstillet en række LEGO-sæt, der tog afsæt i filmens univers, og dette promotionsæt fulgte med et juni-nummer af Anders And & Co. fra 2013.

Billede 1

4

Billede 2

6

Billede 3

lego-disney-lone-ranger-30260-2_2048x2048

 
Produktkode: 30260 Alder: 6-12
Antal klodser: 24 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H: 06cm / L:05cm / B:04cm Univers: The Lone Ranger

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!

b00en0ozuo1

 

Klik for flere tableausOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *