LEGO: The Simpsons House

I år er det (utroligt nok!) 25 år siden, at Matt Groening første gang introducerede os for den gule familie fra Springfield, der bor på Evergreen Terrace 742. I løbet af de 25 år, der er gået, har ikke blot familien, der bor på adressen, men også huset opnået en ikonisk status verden om. En status, der blot yderligere slås fast af LEGO, som nu har genskabt huset i 2523 klodser.

Det er blevet til 25 sæsoner (en 26. er naturligvis på vej) af den populære, animerede sitcom The Simpsons, hvilket svarer til imponerende 552 episoder – eller omregnet til minutter ca. 13.300 af slagsen! En film – The Simpsons Movie – er det i øvrigt også blevet til, og der er produceret oceaner af merchandise, legetøj og alskens andre produkter, der tager afsæt i det populære univers.

Og nu har LEGO altså også valgt at bidrage med et samlesæt, der føjer sig smukt ind i den øjensynligt endeløse række af Simpsons-merchandise. Og jeg kan allerede her afsløre, at der er tale om et sæt, der ikke må mangle hjemme hos ham eller hende, der kalder sig for fan af The Simpsons.

The Simpsons House består, udover selve huset, af 6 minifigurer (Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie og Ned Flanders) samt familiens letgenkendelige og meget lyserøde bil. Huset, der kan foldes ud og åbnes som et klassisk dukkehus (dejlig detalje) er indrettet med køkken, dagligstue  og trappe til førstesalen, hvor der udover soveværelser til de respektive medlemmer i Simpsons-familien også er bad og toilet. En anden fin detalje består i, at man kan løfte taget af huset såvel som af garagen og derved få let adgang til de forskellige rum.

Sættet, der kommer i en imponerende kasse, består som tidligere skrevet af 2523 klodser, og hvis man ikke vil gøre det unødigt spændende og vanskeligt at samle det store hus, der er 23 cm højt, 42 cm bredt og 24 cm dybt, så bør man nok vælge at samle det i den rækkefølge, der angives i de tre tykke hæfter, der udgør samlevejledningen. Poserne med klodser er i øvrigt nummererede, og bør (hvis man altså ikke ønske et kaos af klodser) åbnes i den angivne rækkefølge – dog forlænger man blot samleglæden ved at åbne alle poser på én gang, så det er altså også en mulighed, man kan overveje.

The Simpsons House er endnu et LEGO-sæt, der har placeret sig i den absolutte top af den efterhånden imponerende pyramide af fantastiske lincensprodukter, der tager afsæt i film og tv. Og hvis man er samleglad LEGO- og filmfan (eller nørd, om man vil), så må The Simpsons House ikke mangle på hylden, hvor det tager sig imponerende flot ud ved siden af andre af de fine sæt (f.eks. Ecto-1), som LEGO har beriget og glædet os med.

Så, kære læser, hvis du holder af den gule familie, der har skrevet sig ind i populærkulturens annaler for bestandigt, så skal du naturligvis investere i det meget fine og yderst detaljerige hus, LEGO har sendt på markedet. Det siger næsten sig selv, ikke? Der er mange timers samleglæde forbundet med sættet, og når man slutteligt sidder med det færdigsamlede hus, og alle figurerne har indtaget deres positioner, så kan man ikke andet end fejre det ved at indlede en seriemaraton bestående af nøje udvalgte favoritepisoder – det er herligt, ja det er!

The Simpsons House - 22.1


Produktkode: 71006 Alder: 12+
Antal klodser: 2523 stk.
Links: LEGO.com / Omtaler hos F&K
Produktmål: H:23cm / L:42cm / B:24cm* Univers: The Simpsons

* Hvis samlesættet består af flere emner, er det ovenfor angivne produktmål altid på det største emne!


resizepic.aspresizepic.asp2


Klik for flere tableaus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.