“Lene Hanssons Greatest hits” fra Lindhardt & Ringhof

Man kunne mistænke Lene Hansson for at kende nogle godt placerede personer hos Lindhardt & Ringhof. Hun har i hvert fald fået udgivet et  imponerende katalog af kogebogstitler hos det store forlag. Nu er hun aktuel med opsamlingskogebogen, der bærer den poetisk narcissistiske titel: Lene Hanssons Greatest hits.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Lene Hansson har fundet de allerbedste opskrifter frem fra sine tidligere kogebøger og serverer 170 greatest hits med lækre fotos af alle opskrifterne.

Det er Lene Hansson selv, der har udvalgt sine 170 favoritretter samlet i kapitler med frokostretter, hovedretter, desserter, bagværk og diverse drikke. Alle opskrifterne er sammensat efter Lene Hanssons kostkombineringsskema, og er opdelt i proteinrige og stivelsesrige retter. Prøv fx grillet sværdfisk med ananas og tangsalat, ingefær-crème brulée eller kold jordbærsuppe med sort peber.

Bagerst i bogen, som er på næsten 400 sider, har Lene Hansson sammensat en komplet ugemenu og 12 lejlighedsmenuer fx Pigemiddag, Studentermenu eller Nytårsmenu.

Lene Hanssons mission har gennem de sidste mange år været at gøre danskerne mere sunde, slanke og fyldt med god energi. Det har hun blandt andet gjort via sine populære kogebøger, der har fået mange til at lægge kosten om efter Lene Hanssons principper og givet endnu flere inspiration til at gøre hverdagsmaden sundere.

Lene Hansson er oprindeligt uddannet fitnessinstruktør, men har i de sidste mange år arbejdet som ernæringsvejleder. Hun er indehaver af Lene Hanssons Wellness Center, der byder på slankeskole, kostvejledning, træning og meget mere, og derudover har hun sin egen serie af fødevareprodukter. Desuden er hun forfatter til en lang række bestsellere om sund livsstil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.