Linda Castillo er klar med sin nye amish-krimi “Meldt savnet”

Den 2. oktober udgiver Hr. Ferdinand Linda Castillos fjerde kriminalroman med Kate Burkholder – den tidligere amish-pige, der nu har helliget sig livet uden for flokken, er blevet udstødt og arbejder som politichef i et lille amishsamfund. Meldt savnet er på 407 sider og udkommer som e-bog, hardback og paperback.

[toggle_box title=”Om romanen skriver forlaget:” width=”Width of toggle box”]

Meldt savnet er en dybt foruroligende spændingsroman om et rituel handling, som går fuldstændig galt.

Rumspringa kaldes den periode, hvor amish-teenagere får lov til at stifte bekendtskab med livet uden for den gennemkontrollerede amishverden fuld af regler. Det er en spændende tid fuld af personlige opdagelser og udvikling før livet helliges kirken. Men da en ung teenager forsvinder sporløst, sættes der en brat og dyster stopper for de ubekymrede udfoldelser, og frygten spreder sig gennem det lille samfund.

Et forsvundet barn er et mareridt for alle forældre, og ikke mindre i amishsamfundet, hvor familiebåndene er ubrydelige. Da eftersøgningen pludselig også resulterer i et lig, er der ikke længere kun tale om en teenager, der er løbet hjemmefra, men en mordsag. Politichef Kate Burkholder ved instinktivt, at denne sag vil komme til at kræve alt af hende – både på det profesionelle og på det personlige plan.

Kate og efterforsker John Tomasetti dykker ned i den forsvundne teenagers liv og opdager forbindelser til uopklarede sager, som har ligget i årevis. Men vil det lykkes Kate at samle brikkerne i dette dystre puslespil i tide til at kunne redde den forsvundne teenager og amishsamfundet fra en forfærdelig skæbne? Eller vil hun være fastlåst i en kamp mod en koldblodig morder?

[/toggle_box]

Linda Castillo - Meldt savnet - 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.