Comics

19. september 2013

Margaux Motins “Men egentligt ville jeg gerne have været antropolog…” & Maarten Vande Wieles “Paris”

Jeg har netop modtaget to spritnye og spændende grafiske romaner fra Forlaget Cobolt til anmeldelse: Margaux Motins Men egentligt ville jeg gerne have været antropolog… og Maarten Vande Wieles Paris. Begge bøger er i øvrigt ret lækre og udgivet som flexicover og med elastikbind!

IMG_1139

Jeg ser især frem til at stifte bekendtskab med Paris, der bliver betegnet som tegneseriens Sex and the City, selvom dens underliggende mistrøstighed også har givet den prædikatet verdens første graphic trash novel.

Læs mere her om hos Forlaget Cobolt.

614681_10151922243219884_151445701_o

Men egentligt ville jeg gerne have været antropolog… er en selvbiografisk graphic novel, hvor forfatteren og tegneren, Margaux Motin, med selvironi og respektløshed tager hånd om sit eget liv som freelanceillustrator, mor, datter, veninde … og blogger.

Læs mere her om hos Forlaget Cobolt.

1273693_10151919886779884_682854512_oOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *