Litteratur

8. juni 2010

Mette Blomsterbergs “Forelsket i det søde liv” fra Lindhardt & Ringhof

Når konditor Mette Blomsterberg laver kager og desserter går smagen og skønheden op i en højere enhed. Hun har i foråret kunnet følges i en række programmer på DR1 og vender tilbage på skærmen den 13. juli med yderligere fire programmer.

Lindhardt og Ringhof sender nu endnu et oplag af Mette Blomsterbergs Forelsket i det søde liv på gaden.

Her præsenterer hun alt fra simpel pæretærte til forføriske desserter som blid valnøddedrøm, skøn fornemmelse af rabarber eller drøm af pecannød og abrikos. Samtidig indvier hun læseren i de mest basale grundopskrifter, og kageelskere kan lure konditorens tricks af i afsnittet afsluttende finesser.

Mette Blomsterberg er 39 år og er uddannet konditor i Kransekagehuset i 1990. Siden 1995 har hun været restauratør og konditor i Café Glyptoteket. Ifølge brugerundersøgelser er hun en af DRs allermest populære værter.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *