Kunst

20. januar 2010

Michelangelo Merisi da Caravaggio :: “David med Goliaths hoved” 1610

Michelangelo Merisi da Caravaggio : "David med Goliaths hoved" 1610.

  • Michelangelo Merisi da Caravaggio (1571-1610)
  • “David med Goliaths hoved” 1610
  • 125×100 cm. olie på lærred 
  • Stilart/epoke: Barokken (Italien)


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *