Comics

27. november 2010

Min mandelgave til mig selv: Fra alle os til alle jer

Hvis man er Disney-fan, og samler, så skal man naturligvis have købt den syttende af Disneys juleklassikere. Disney elsker i sandhed klassiker-begrebet. Bogen – der meget passende hedder Fra alle os til alle jer – er en hardcover-udgave af Jumbobøgerne, hvori der er samlet en masse julehistorier fra Andeby og omegn. En perfekt mandelgave til børn og barnlige sjæle.

Egmont Serieforlaget har i øvrigt også udgivet en Carl Barks-samling, der indeholder en lang række fine julehistorier. Bogen – Carl Barks’ jul – har samme format som Guldbøgerne, og er da også en indirekte fortsættelse af disse. Bogen indeholder følgende historier:

2-x-disney-julOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *