Mulder & Scully som herlige Wacky Wobblers fra Funko

The truth is out there!

Det hele begyndte for 22 år siden, da Chris Carter skabte ét af tv-historiens blivende mesterværker: The X-Files med FBI-agenterne Fox Mulder og Dana Scully. Serien, der kørte over 9 sæsoner fra 1993 til 2002, og affødte 202 episoder, 2 spillefilm samt 2 spin off-serier, er én af de efterhånden mange serier, man skal nå at have krydset af på ens must watch-liste, inden man stiller tøflerne.

Serien er sidenhen blevet kult, og de to hovedpersoner er i dag ophøjet til populærkulturelle ikoner, man som serieelsker skal kende. Næste år er Chris Carter så tilbage med en 6 episoder lang miniserie, der får amerikansk tv-premiere til januar, og både David Duchovny, Gillian Anderson og Mitch Pileggi træder endnu en gang i karakter som Fox Mulder, Dana Scully og Walter Skinner.

Mulder & Scully Wack Wobblers 1

Og selvom man i disse streamingtider, hvor flere og flere film og tv-serier bliver tilgængelige på platforme som Netflix, HBO og Viaplay, har en tendens til at hoppe på den nye vogn og glemme de gode, gamle optiske medier, så er der stadig en glæde forbundet med at have fysiske eksemplarer stående af sine favoritfilm og -serier … ikke mindst, når disse flankeres af fine figurer som eksempelvis disse to Wacky Wobblers fra Funko.

Så hvis man har et legebarns hjerte, og ens fantasi ikke er at sidestille med en udørk i Usbekistan eller en knastør brønd i Langtbortistan, så kan man ikke andet end holde af de to FBI-agenter med deres karakteristiske booble heads. Begge figurer, der er produceret i 2014, er monteret på et fundament, hvor navnetrækkene er prentet med store typer.

Mulder & Scully Wack Wobblers

Figurerne er mellem 17 og 18 centimeter høje, og hvor Mulder med sin trukne pistol er klar til et opgør med The Cigarette Smoking Man eller Alex Krycek, dér er skeptikeren Scully med næven knyttet om sin lommelygte klar til at belyse én af de mange paranormale sager med sit videnskabelige blik.

The truth is STILL out there! Og inden Chris Carter næste år igen får os til at lede efter aliens, monstre og gespenster, så skal man da lige nå et gensyn med de 202 episoder, filmene og spin off-serierne … og denne gang har jeg fået fantastisk følgeskab af de fine Wacky Wobblers fra Funko: Say hello to Mulder and Scully!

Funko - Wacky Wobbler - Mulder Funko - Wacky Wobbler - Scully

PRODUKTINFORMATION

Navn/type: Wacky Wobbler #4112 (Fox Mulder) & #4113 (Dana Scully)
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast
Størrelse: 18 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 14 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Gucca.dk

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.