Litteratur

9. november 2009

“Muren” af Jan Bo Hansen

MurenI forbindelse med Murens fald i 1989, har Gyldendal udgivet Jan Bo Hansens “Muren”. Forlaget skriver følgende i deres pressemeddelelse:

”Muren” er beretningen om murens tilblivelse i 1961, livet i Berlin på begge sider af muren de efterfølgende årtier og til sidst murens fald i 1989. Først og fremmest er ”Muren” en spændende beretning om det stormagtspolitiske spil, der muliggjorde både murens tilblivelse og dens kollaps.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *