TV

9. november 2011

“Mutant X: The Complete Series” udgives som Limited Edition … i England

Jeg var (og er stadig) stor fan af Marvel Studios-serien Mutant X (2001-2004), der blev taget af programmet efter tre sæsoner, 66 episoder. Den canadisk-amerikanske science fiction co-produktion, med blandt andet John Shea, handler om (som det fremgår af pressematerialet)

(…) en gruppe menneskelige mutanter, der hver især besidder utrolige evner som følge af et genetisk eksperiment. Ligesom hundreder af andre uvidende forsøgspersoner var denne gruppe nye mutanter et led i et større superhemmeligt projekt, som blev iværksat af den amerikanske regering. Da det – alt for sent – gik op for regeringen, at forsøgene havde slået fejl, gør de nu det ene ihærdige forsøg efter det andet for at uskadeliggøre mutanterne. Mutant X – som gruppen kalder sig – har til mission at finde, hjælpe og rådgive dem, så de kan lære at bruge deres utrolige evner, men også beskytte dem fra deres skabere, som nu vil dem til livs.

Serien er desværre ikke udgivet herhjemme, bliver det næppe heller, men alle tre sæsoner udgives i England den 12. december som en lækker Limited Edition-udgave i metalbox.

mutant-x-the-complete-series-pc3a5-dvdOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *