TV

20. januar 2014

NBC har frigivet traileren til anden sæson af Bryan Fullers “Hannibal”

Mads Mikkelsen vender snart tilbage i rollen som Hannibal Lecter: Den hyperintelligente, überkultiverede og nærmest psykotisk(!) distingverede psykolog, der ikke blot er en gourmand med smag for menneskekød, men som også er mordfeinschmecker. Anden sæson af Bryan Fullers Hannibal får amerikansk tv-premiere den 28. januar.

Traileren lover, at anden sæson følger i det blodige og udpenslede spor, som første sæson introducerede. Og hvor første sæsons 13 episoder alle havde titler, der var hentet i det franske køkken, er anden sæsons episodetitler inspireret af det japanske køkken.

Anden sæson af Hannibal får dansk tv-premiere på Kanal 5 til foråret.

hannibal-season-2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *