TV

12. maj 2014

NBC har frigivet traileren til deres nye tv-seriesatsning “Constantine”

Du husker nok Keanu Reeves i hovedrollen som den kæderygende antihelt og dæmonjæger i Francis Lawrence’ stort opsatte og effektunge Constantine fra 2005? Nej, siger du?

Nå, men senere på året kan du få frisket din hukommelse op, når NBC har tv-premiere på deres nye, store seriesatsning, fantasy/horror-serien Constantine. TV-serien bygger på Vertigo/DC Comics-tegneserien Hellblazer, og karakteren, der er skabt af Alan Moore, Steve Bissette og John Totleben, gjorde første gang sin entré i Swamp Thing Vol.2 #37 i 1985.

Constantine-NBC

Tv-serien er skabt af Daniel Cerone, der tidligere har fungeret som producer på tv-serier som The Mentalist, Dexter og den herhjemme relativt ukendte, men meget fine, canadiske police procedural, Motive. Og så er det i øvrigt Neil Marshall, der har instrueret seriens pilotepisode. Marshall gjorde sig bemærket i 2002 med den meget fine varulvefilm Dog Soldiers, og i 2005 og 2008 instruerede han de ditto fine The Descent og Doomsday. Senest har han instrueret episoder til den Starz-producerede piratserie Black Sails og HBO-mastodonten Game of Thrones.

NBC har netop frigivet en over tre minutter lang trailer til Constantine, der udover britiske Matt Ryan, der overtager rollen som John Constantine fra Keanu Reeves, blandt andet også byder på Harold Perrineau og Lucy Griffiths.

nbc_s_constantine_promo_poster__fan_made__by_thedarkrinnegan-d7esri6Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *