Film

19. juni 2013

Netflix indgår eksklusiv aftale med DreamWorks Animation

Streamingtjenesten har netop afsløret, at de har indgået et eksklusivt samarbejde med DreamWorks Animation som betyder, at Netflix fra 2014 har de eksklusive rettigheder til animationsfilm som f.eks. The Croods og Turbo. Aftalen betyder desuden, at der vil blive produceret op til 300 timers nyt indhold, baseret på de kendte figurer fra Kung Fu Panda, Shrek og Madagascar, som eksklusivt vil kunne ses på Netflix.

Aftalen er den største af sin slags i Netflix’ historie, og det er desuden første gang, at de kendte figurer fra DreamWorks’ animationsfilm vil blive benyttet i serier. Hvilke serier vi helt konkret kan forvente at se i fremtiden, afslører Netflix på nuværende tidspunkt dog ikke.

I februar offentliggjorde Netflix, at de havde indgået samarbejde med DreamWorks Animation om at skabe en eksklusiv serie baseret på den kommende biograffilm Turbo. Den nye aftale betyder dermed, at der ikke kun bliver lavet en serie på baggrund af filmen Turbo, men at hele DreamWorks bagkatalog nu er i spil til potentielle serier.

Turbo får i øvrigt dansk biografpremiere den 10. oktober.

Turbo - 1Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *