Nikolaj Coster-Waldau har vind i Hollywood-sejlene … tæt på rolle i nyt fantasy-adventure

Nikolaj Coster-Waldau har travlt, hvilket må være dejligt for en skuespiller at have. Ikke blot er han stadig fast inventar i den brillante HBO-serie Game of Thrones (2011-), hvor han giver den i rollen som skrupelløse Jaime Lannister, han hiver også fede filmprojekter hjem til sit CV. Filmprojekter, hvor han arbejder sammen med spændende instruktører. Senest har han været at finde på rollelisten til Andrés Muschiettis Guillermo del Toro-producerede horrorfilm Mama (2013) samt den stort opsatte science fiction-blockbuster Oblivion (2013), der har Tom Cruise i hovedrollen og Joseph Kosinski i instruktørstolen.

alex-proyas
Alex Proyas

Og nu verserer der altså rygter om, at Alex Proyas, der er instruktøren bag film som The Crow (1994), Dark City (1998), I Robot (2004) og Knowing (2009), har Coster-Waldau i kikkerten til sit kommende fantasty-adventure-projekt Gods of Egypt, der omhandler Ægyptens guder. I skrivende stund har projektet dog hverken en releasedato eller et officielt cast. Så det hele er stadig meget off the record, on the QT, and very hush-hush…

Dog siger jungletrommerne, at Coster-Waldau er udset til at skulle spille rollen som den ægyptiske himmelgud Horus, der i ægyptisk mytologi tager skikkelse af en falk. Så lidt info er der sivet ud om projeket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.