Film

16. september 2010

Nordisk Film sender selvtægtsdramaet “Harry Brown” ud på dvd & Blu-ray

Nordisk Film sender den 21. september Daniel Barbers britiske selvtægtsdrama/thiller “Harry Brown” med Michael Caine i handlen på både dvd og Blu-ray.

Tekst fra pressemateriale:

Din farligste fjende er den, du mindst forventer! Harry Brown har boet hele sit liv i en London-forstad, som efterhånden er blevet totalt overtaget af brutale gadebander.

Da hans bedste ven bliver myrdet, beslutter den aldrende enkemand og tidligere marinesoldat sig for at tage sagen i egen hånd. Han indleder et personligt vendetta. Uden politiets indblanding … og helt uden nåde!

Forestil dig en ultra brutal udgave af “Gran Torino” – så har du “Harry Brown”. Med den dobbelte Oscar-vinder Michael Caine i rollen, som er blevet kaldt hans karrieres bedste!Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *