Film

11. juli 2013

Nu invaderer Chucky snart hjemmebiografen … 6x Child’s Play-film på vej i HD!

Det kunne være fantastisk, hvis det blev muligt at opleve Chucky på det store lærred. Desværre bliver Don Mancinis sjette film i Child’s Play-sagaen – Curse of Chucky – ikke biografdistribueret i USA. Så chancen for, at den skulle snige sig på biografplakaten herhjemme, hvor biografdistributørerne i forvejen er lettere horrorforskrækkede, er (tør jeg godt sige) ikke til stede.

Curse of Chucky - BD-cover

Curse of Chucky bliver, efter et kortvarigt liv på de store lærreder på den britiske FrightFest den 22. august, smidt direkte ud på dvd og Blu-ray den 24. september i USA. Måneden efter, den 8. oktober, ryger hele serien ud på Blu-ray, når Universal Home Entertainment sender en Limited Edition-udgave af Chucky: The Complete Collection i handlen.  Lækkert!

Chucky Collection on Blu-ray

Imens vi venter på, at Chucky gør sin entré i hjemmebiografen, kan vi nyde de nye stills fra Curse of Chucky, hvor den dæmoniske seriemorderdukke har fået et højglanspoleret udseende, der skiller sig mærkbart ud fra første gang vi så ham i Tom Hollands horrorklassiker fra 1988.

Curse of Chucky - 4

Curse of Chucky - 5

Curse of Chucky - 6

Læs også:
Chucky er tilbage! En spritny trailer til Don Mancinis Curse of Chucky er landet…Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *