Ny dansk krimi fra Gyldendal: “Svinehunde” af Lotte & Søren Hammer

Først var det ægteparret Ahndoril, der udgav krimimoppedrengen “Hypnotisøren” under pseudonymet Lars Kepler på Gyldendal, og nu er turen kommet til søskendeparret Lotte & Søren Hammer, der (også på Gyldendal) udgiver deres krimimoppedreng. “Svinehunde” er (naturligvis!) første bind i en planlagt krimiserie. Bogen udkommer den 18. marts.

Læs artikel om det krimidebuterende forfattersøskendepar i Information.

Tekst fra pressemateriale:

En tidlig mandag morgen gør to børn et grusomt fund: I gymnastiksalen på deres skole i Bagsværd finder de ligene af fem nøgne og stærkt maltrakterede mænd, som med matematisk præcision hænger ned fra salens loft. Det ligner mest af alt en offentlig henrettelse.

Chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans team fra drabsafdelingen ankommer fra København. Og afhøringer blandt skolens personale kaster hurtigt mistanken på skolens pedel: Den lettere alkoholiserede, men begavede Per Clausen. Tilsyneladende kender han mere til de bestialske drab, end han vil ud med. Men hvad er motivet, og hvorfor dette spektakulære sceneri? Og kan Per Clausen have handlet helt på egen hånd?

Hurtigt bliver det klart for Konrad Simonsen, at der må lægges låg på sagen for at hindre en blodtørstig dagspresse og menneskehob i at spolere efterforskningen. Men andre – stærkere – kræfter synes at have anden dagsorden …

Lotte og Søren Hammer, der debuterer som forfattere med Svinehunde, er uddannet henholdsvis sygeplejerske og folkeskolelærer. De er søster og bror.

Svinehunde er første bind i en planlagt krimiserie om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans efterforskningsteam fra Politigården i København.

Kilde: Gyldendal Presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.