TV

3. februar 2017

Ny dokumentarserie om legetøj fra 80’erne på vej fra Netflix!

Hvis man er barn af 80’erne, og øjnene fyldes med nostalgiske tårer, når man tænker tilbage på det pastelfarvede årti, hvor Nintendos Super Mario stjal ens timer, imens de fire ninjaskildpadder sloges med Shredder, så skal man notere sig, at Netflix snart er klar med en tv-serie om årtiets trends inden for legetøj.

Dokumentarserien – “The Toys That Made Us” – fokuserer på det legetøj, der blandt børn og unge satte dagsordenen i de SortBits-tyggende 80’ere, hvor Jane Fondas benvarmere og tætsiddende gamacher var lige så trendy som Kim Schumacher, Walkmen og fonduefester!  

The Toys that Made Us - Netflix - 1

Netflix har løftet sløret for, at dokumentarserien kommer til at bestå af i alt 8 episoder, og at hver episode kommer til at fokusere på ét specifikt legetøjsmærke. Blandt andet kan man se frem til at møde Star Wars, G.I Joe, Barbie, He-Man, Star Trek, Hello Kitty, LEGO og Transformers

Så hvis man er vokset op i 80’erne, og ens legebarn ikke er blevet gemt væk bag lås og slå i et skab kælderen, så er den kommende serie et must!

Netflix har endnu ikke oplyst en officiel premieredato, men det rygtes, at den rammer Netflix Danmark ultimo 2017 eller primo 2018.

The Toys that Made Us - Netflix - 3Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *