Disney

26. oktober 2015

Så er julekalenderen til alle Disney-fans på gaden!

Disney og jul er to ting, der er uløseligt forbundet, og hvis man elsker begge dele, så er der gode ting i vente!

I dag kan man nemlig købe en Jumbobog, der er udformet som julekalender … herligt! Bogen, der naturligvis indeholder 24 julehistorier, inviterer med på eventyr i Andeby og omegn, hvor alle de elskede karakterer kan opleves i historier, der centrerer sig omkring julen.

Julekalender - 4

Bogen er i øvrigt udformet på smarteste julekalendervis: For at bevare spændingen fra dag til dag, skal man selv sprætte siderne op! Det er en bog, der henvender sig til alle dem, der ikke kan få nok af Disney og som elsker alle de ting, der knytter sig til julen: Sne, juletræer, gaver, knitrende ild i pejsen, snemænd, nisser og – naturligvis – julemanden!  

Så glæd dig til 24 dage med Anders And, Rip, Rap, Rup, Onkel Joakim, Bjørne-banden, Mickey Mouse, Guld-Iver Flintesten, Pluto, Kylle, Pylle, Rylle, Andersine, Bedstemor And, Fætter Højben og mange andre af de herlige Andeby-indbyggere!

Julekalender - 1



Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.




0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *