Film

13. juni 2014

Ny trailer: Birdman (2014)

Se den nye trailer til Birdman, der har Michael Keaton i hovedrollen. Filmen, der er instrueret af Alejandro González Iñárritu, byder blandt andet også på navne som Emma Stone, Edward Norton, Andrea Riseborough, Zach Galifianakis, Naomi Watts og Amy Ryan. Birdman får dansk premiere den 22. januar 2015.

birdman-posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *