Film

16. december 2009

Ny trailer: “Salt” (Philip Noyce, 2010)

Angelina Jolie er en ægte action-chick, der med film som “Tomb Raider 1-2”, “Gone in Sixty Seconds”, “Mr. & Mrs. Smith” og “Wanted” har skabt sig en hårdhudet, lak og læder-klædt action-persona, der ikke har noget imod at medvirke i adrenalin- og svedfremkaldende scener.

Næste år er hun aktuel i action-thrilleren “Salt”, som er instrueret af Philip Noyce. Sidst, at  Noyce og Jolie arbejdede sammen, var på thrilleren “The Bone Collector”. Hvis traileren til “Salt” holder, hvad den lover, så er der lagt i ovnen til en solid omgang action. Og så er Liev Schreiber med, hvilket jo er et kæmpe plus! Manus er i øvrigt skrevet af Brian Helgeland, så det er yderligere et plus, da Helgeland er den skrivende ånd bag blandt andet “L.A. Confidential”, “Mystic River”, “Payback” og Ridley Scotts kommende “ Robin Hood”.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *