Ny trailer: “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” (2015)

Star Wars - The Force Awakens

2015 bliver et umaneligt fantastisk filmår, hvor store produktioner som eksempelvis Terminator: Genisys, Spectre, Jurassic World, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Mad Max: Fury Road og The Hateful Eight skal kæmpe om biografgængernes gunst. Blot for at nævne nogle få blandt rigtig mange.

Der er dog ingen af overstående film, der har genereret så meget storm på internettet som J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII: The Force Awakens, der forleden fik frigivet sin første teasertrailer. Og hvilken trailer!

This slideshow requires JavaScript.

Traileren, der ikke afslører det helt store om plottet – eller om essentielle karakterer/skuespillere – er en hurtigt klippet sag, der dog viser, at Stormtrooperne får nye hjelme, at et spritnyt (og stærkt omdiskuteret) Sith-lyssværd gør sin entré, at der er en ny (comic relief?) droid med og (det største af det hele), at en flot og flyvedygtig Millennium Falcon, der sammen med John Williams’ musik er kronen på dette trailerværk, igen kan opleves på det store lærred!

Der var – fra trailerstart til trailerslut – gåsehud og tårer i øjenkrogene! Dette bliver den største film i 2015 – og ikke kun indtjeningsmæssigt (håber jeg)!

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens er pt. sat til at få dansk biografpremiere den 17. december 2015.