Dugfrisk trailer til Andrés Muschiettis “IT” (2017)

Endelig! Dræberklovnen Pennywise er tilbage i den dugfriske trailer til Andrés Muschiettis længe ventede udgave af “IT” (2017) … og den er skræmmende godt skruet sammen, ja den er. Ikke mindst billede- og lydsiden inviterer til et biografbesøg.

Filmen, der bygger på Stephen Kings “coming of age”-roman fra 1986, har været 8 år undervejs, så den er ikke ligefrem blevet hastet igennem Hollywood-maskineriet. Kings roman blev første gang filmatiseret i 1990, da Tommy Lee Wallace tryllede Kings 1300 sider lange murstensroman om til en 3 timer lang miniserie til tv.

Projektet bliver delt i to separate film, hvor den første del, der har titlen “It: Part 1 – The Losers’ Club”, har fokus på børnene, og den anden del, som vi endnu ikke kender en premieredato på, har fokus på børnene som voksne. Man bruger således den skabelon, som romanen og tv-miniserien er bygget op omkring. Dog er første del, modsat miniserien, konstrueret som en selvstændig film, der ikke ender med en cliffhanger. Og netop dét valg kan naturligvis betyde, at Warner Bros. dækker sig ind. Så hvis part 1 ikke bliver en økonomisk succes, går man ikke videre, men har således én hel, selvstændig film. Projektet er dog tiltænkt som en “duologi” fra Muschiettis og Cary Fukunagas side.

Første del foregår i 1980’erne i byen Maine, hvor vi følger en gruppe børn, der må konfrontere deres værste frygt i form af klovnen Pennywise. Den morderiske klovn bliver portrætteret af Bill Skarsgård, som bl.a. medvirker i “Divergent”-filmene “Allegiant” og “Ascendant”.

“IT” får dansk biografpremiere den 7. september. Indtil da: “Beep Beep, Richie!


It-movie-poster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.