Ny trailer til Bill Condons kommende Disney-opdatering “Beauty and the Beast”

Walt Disney Studios er i fuld gang med at producere live action-udgaver af deres animerede bagkatalog af klassikere, og næste år er turen kommet til “Beauty and the Beast” fra 1991, der er blevet svøbt i nye klæder af Bill Condon. I går blev en ny trailer sluppet løs på nettet,

Magien er til stede, men desværre lader det til, at den at ikke alt ved den visuelle side sidder lide i klædeskabet. Udyret tager sig ikke digitalt overbevisende ud. Døde øjne, livløst ansigt uden muskelbevægelser og et nærmest plastisk udseende. Jeg håber, at postproduktionen kommer til foretage nogle digitale forbedringer i den henseende.

bb_trl2_still_6c-e1479133898923

Emma Watson har i øvrigt haft en afgørende indvirkning på opbygningen af Belle, der er blevet gjort mere handlekraftig og feministisk end i den animerede klassiker fra 1991.

Castet byder på Emma Watson som skønheden/Belle, Dan Stevens har rollen som udyret, og den alt andet end charmerende Gaston spilles af Luke Evans. Ydermere kan man se frem til at møde Kevin Kline som Belles far Maurice, og Ian McKellen, Emma Thompson, Stanley Tucci og Ewan McGregor leverer stemmer til Cogsworth, Mrs. Potts, Cadenza og Lumiere.

rs_634x939-161110141659-634-beauty-and-the-beast-poster-kf-111016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.