Ny trailer til Bill Condons “Mr. Homles”

For tiden oplever deduktionens britiske mesterdetektiv fra Baker Street 221B en sand renæssance. Sherlock Holmes rider på en bølge af succes, og de senere år har budt på flere film og tv-serier som eksempelvis Guy Ritchies Sherlock Holmes (2009) og selvsamme Ritchies efterfølger: Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011). En tredje film i serien med Robert Downey Jr. som Sherlock og Jude Law som Watson er naturligvis i støbeskeen.

Også den eminente og hyperaktive BBC-serie Sherlock (2010-), med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman som det verdensberømte detektivmakkerpar, har markeret sig på landkortet over seværdige Sherlock-produktioner. Det samme kan i øvrigt siges om den pt. 3 sæsoner lange CBS-serie Elementary (2012-), der har britiske Johnny Lee Mille og Lucy Liu i rollerne som Sherlock og Dr. Watson … jo, der kønstvistes flot og godt! I øvrigt skal Aidan Quinn, der spiller kommissær Thomas Gregson, også fremhæves. Quinn er altid et kig værd!

Og nu er turen kommet til endnu en Sherlock-film! Denne gang er der tale om en aldrende Sherlock, der i Bill Condons Mr. Holmes bliver portrætteret af Ian McKellen. Filmen, der blev vist på dette års filmfestilval i Berlin, er i skrivende stund ikke blevet købt hjem til dansk biografdistribution. Men nyd traileren med fantastiske McKellen, der hermed gør Hobbitten-kollegaerne Cumbertbatch og Freeman selskab i Sherlock-regi!

Poster_for_Mr_Holmes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.