Film

7. august 2013

Ny trailer til James Bobins opfølger “Muppets Most Wanted” er lagt på nettet

2014 bliver et spændende filmår, og jeg er i skrivende stund ved at flikke en artikel sammen over alle de herligheder, næste år byder på. Én af de film, der har 2014 tatoveret på sig, er James Bobins opfølger til den fine The Muppets fra 2011, Muppets Most Wanted.

Nu er teasertraileren blevet sluppet fri på nettet, og selvom der ikke afsløres det store om plottet, så glæder jeg mig nu alligevel. Det er herligt, at der fortsat er liv i Jim Hensons fantastiske skabninger. Det skal vi sætte pris på.

Castet er i øvrigt, vanen tro, ganske imponerende, og det kan byde på Tom Hiddleston, Christoph Waltz, Danny Trejo, Til Schweiger, Ray Liotta, Frank Langella, Tina Fey, Ricky Gervais og hvis man er på divavognen, så dukker Celine Dion også op.

Muppets Most Wanted - 1Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *