Film

13. juni 2013

Ny trailer til James Mangolds “The Wolverine”, der får biografpremiere den 25. juli

Lige nu er Superman klar til at lette og indtage de danske biografer i Zack Snyders Man of Steel. En film, der pt. høster blandede anmeldelser.

Og allerede den 25. juli bliver ovenstående DC-superhelt skiftet ud med en Marvel-superhelt, når James Mangolds seneste opus med Jærven – The Wolverine – får biografpremiere. Og denne gang er Jærven, der igen portrætteres af Hugh Jackman med heftige bakkenbarter, på ferie i Japan. Med tanke på den seneste standalone-film med Jærven, Gavin Hoods på en god dag middelmådige X-Men Origins: Wolverine fra 2009, så kan Mangolds næsten ikke andet end overaske til den gode side.

Den nye trailer lover – og det overasker jo næppe – i hvert fald øretæver og action i højt gear. Man skal ikke krydse Jærvens vej, når Jærven er lettere knotten…

Læs også: Jærven jævner Japan i Mangolds The Wolverine

The Wolverine - 1Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *