Film

27. september 2013

Trailer til Jimmy Haywards animationseventyr “Free Birds” er netop lagt på nettet

Kalkunen Reggie (Owen Wilson) er blevet benådet af præsidenten. Han er blevet skånet for den kranke skæbne, som utallige kalkuner må lide, når amerikanerne fejrer Thanksgiving. Nu henlever Reggie en tilværelse i sus og dus i Camp David, hvor han mæsker sig med pizza og junk-tv.

Men intet varer evigt, og da kalkunen Jake (Woody Harrleson), der er præsident for (samt eneste medlem af) Kalkunernes Befrielsesfront, pludselig dukker op, ændrer Reggies liv sig radikalt: De skal sammen stjæle en tidsmaskine fra et hemmeligt statslaboratorium og rejse tilbage i tiden, hvor de skal forhindre, at kalkunerne bliver den traditionelle spise på Thanksgiving.

Ovenstående er præmissen for Jimmy Haywards kommende animationsfilm Free Birds, og selvom jeg på ingen måde er fan af instruktørens to første film – Horton Hears a Who! er moderat interessant, og Marvel-filmatiseringen Jonah Hex er decideret elendig – så ser jeg alligevel frem til denne. Ikke mindst efter at have set traileren to gange i streg.

Freebirds - posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *