Film

23. april 2015

Ny trailer til Mark Osbornes “The Little Prince”

Traileren til Mark Osbornes kommende, animerede filmatisering af Antoine de Saint-Exupérys berømte fortælling Den lille prins debuterede forleden på nettet. Og hvilken debut! Mark Osborne, der primært er kendt som animationsinstruktøren bag Kung Fu Panda (2008), leger på interessant vis med stilarterne, og han bruger forlægget på en ny, spændende måde.

Filmen byder på et overflødighedshorn af skuespillere, der blandt andet tæller Rachel MacAdams, James Franco, Paul Rudd, Marion Cotillard, Jeff Bridges, Benicio Del Toro, Paul Giamatti, Ricky Gervais og Albert Brooks.

Filmen, der er en fransk produktion, er i skrivende stund ikke købt hjem til dansk biografdistribution.

The Little Prince - PosterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *