Film

27. august 2013

Nye billeder fra Martin Scorseses kommende “The Wolf of Wall Street”

Den 5. december får Martin Scorsese biografiske drama The Wolf of Wall Street dansk biografpremiere. Nu har filmselskabet sluppet en række behind the scenes-billeder fri på nettet, der viser Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio under optagelserne. Filmen, der bygger på Jordan Belforts selvbiografi, fortæller historien om Belforts stjerneliv på Wall Street – indtil det søde liv krakkede i 1998, hvor Belfort blev dømt for hvidvaskning af penge og bedrageri. Det er i øvrigt DiCaprio, der spiller børsmanden Belfort.

Der er fuld knald på traileren, som du finder efter billedserien, og vanen tro kan man ikke andet end se frem til en film, der har Martin Scorsese som instruktør. Så sæt kryds i kalenderen den 5. december, hvor The Wolf of Wall Street gør sin entré på de danske biograflærreder.

Læs også: Funklende ny trailer til Martin Scorseses The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street - 1

The Wolf of Wall Street - 2

The Wolf of Wall Street - 3

The Wolf of Wall Street - 4

The Wolf of Wall Street - 5

KILDE: Total FilmOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *