Film

1. marts 2010

Nyeste nummer af Danmarks klogeste filmtidsskrift kan nu læses online

Så er det nye numme af “16:9” online. Det indeholder spændende artikler og anmeldelser, der kvit og frit kan læses. Klik på ovenstående 16:9-banner, hvis du vil læse om “Friends” og brugen af rekvisitter, en anmeldelse af John Hilcoats “The Road” med Viggo Mortensen og Charlize Theron, om spejlmotiver i film og meget andet interessant.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

 1. Hej Robert

  Takket være din blog er jeg blevet gjort opmærksom på, at 16:9 stadig eksisterer. Jeg kan huske, da det kom, men har desværre ikke fulgt det siden.

  Det skal der rettes op på nu. Tak for, at du gør opmærksom på dette fine tidsskifts eksistens.

  Mange hilsner
  Daniel


 2. Hej Daniel

  Ja, 16:9 er i den grad værd at have in mente … det er et rigtig godt filmmagasin.
  Super, at du har genopdaget det 🙂

  Mange hilsner
  RobertSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *