TV

14. september 2016

NYHED: 80’ernes kultfilm “Dødbringende våben” bliver til TV-serie!

De fleste kender “Dødbringende våben”-filmene med Mel Gibson og Danny Glover i hovedrollerne. Nu har det umage makkerpar Riggs og Murtaugh gennemgået en foryngelse, og 80’ernes store kultfilm er blevet til  en TV-serie … som kan ses eksklusivt på Viaplay fra september.

“Dødbringende våben” aka “Lethal Weapon”  handler om to politifolk, der giver den som henholdsvis good cop og good, but crazy cop. Betjenten Riggs spilles af Clayne Crawford, og Murtaugh af Damon Wayans. Serien er skabt af Joseph “McG” McGinty, som bl.a. står bag filmen “Terminator Salvation”, og Matthew Miller, som har skabt tv-serien “Chuck” .

“Lethal Weapon” har eksklusiv premiere på Viaplay i september – lige efter dens premiere i USA. Den vil også blive vist på TV3+ i starten af det nye år.

1Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *