Film

3. maj 2018

NYHED: “Daddy’s Home 2” ude på Blu-ray & dvd

Instruktøren Sean Anders er tilbage med opfølgeren til “Daddy’s Home” fra 2015 … og denne gang er Mel Gibson på rollelisten sammen med Mark Wahlberg og Will Ferrell.

“Daddy’s Home 2” er en højtidsfilm, en julefilm, der byder på spas og grin i stride strømme.

Julen er den store familiehøjtid. Derfor er det oplagt, at far og stedfar – Dusty og Brad – fører deres familier sammen til højtiden; Dusty med sin nye smukke kone Karen, Brad med sit og Saras nye barn, lille Griffy. Og selvfølgelig de “fælles” børn, Dylan og Megan, og Karens datter Adriana. Men julen er ikke komplet uden bedstefædrene, Brads (selvfølgelig overstrømmende hjertelige) far, Don, og Dustys (selvfølgelig seje, selvsikre, fandenivoldske) kvindebedårer af en far, Kurt.

Kurt, der aldrig har ytret ordene “jeg elsker dig” til sin søn, har det virkelig stramt med Brads og Dons føleri … og endnu værre med, at Dusty har taget mange af Brads værdier til sig for at være en god far. Hvad han nok ville have det bedre med, hvis Brad ikke følte sig en smule bedrevidende i den anledning. Selv om Kurt aldrig har været nogen særlig nærværende far, er det aldrig for sent at gøre en indsats … så han inviterer hele den udvidede familie på juleferie i en lejet luksushytte. Helt isoleret oppe i bjergene og uden mulighed for at tilkalde hjælp på mobiltelefonen!

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *