NYHED: “The Ring: 3 Movie Collection” ude på dvd

I 1998 instruerede japanske Hideo Nakata den film, der i 2002 blev genindspillet af Gore Verbinski. Siden er der blevet føjet endnu to film til den amerikanske remake-serie om Samara, der ikke kan finde ro, og som på al for modbydelige facon vælger at gøre sin entré gennem skærmen! Nu har Paramount sendt en 3-disc-udgave på markedet, der samler de pt. tre film i den amerikanske “The Ring”-franchise.

Men hvad handler de tre film om? Jo, det kan man læse mere om nedenfor. Og så er det jo ganske morsomt, at de tre film også repræsenterer en evolutionshistorie over teknologiens udvikling fra billedrørs-fjernsyn til fladskærme, hvilket de indsatte stills vidner om.


The Ring (2002)
Det lyder som en vandrehistorie. Der findes et mystisk videobånd, og dem, der ser det, bliver kort tid efter ringet op og en stemme fortæller dem, at de vil dø om syv dage. Denne historie får dog ben at gå på, da fire unge mennesker, der angiveligt har set båndet, dør på nøjagtig samme tidspunkt. Alenemoren og journalisten Rachel (Naomi Watts) går ind i den mystiske sag, både af professionel nysgerrighed, men lige så meget for at hjælpe sin søster, hvis datter var en af de fire, der døde. Snart finder Rachel spor, der leder hende til en hytte, hvor hun finder et mystisk videobånd. Hun stopper båndet i afspilleren … og så ser hun det. Derefter holder hun vejret, og få øjeblikke senere ringer telefonen!

The Ring I

The Ring 2 (2005)
For seks måneder siden reddede Rachel sin søn fra en dødbringende forbandelse. Hun fik ham til at kopiere et videobånd, der medfører den sikre død syv dage efter, at man har set det. Altså medmindre man kopierer det. Nu har Rachel lagt alt dette bag sig. Hun har skruet ned for ambitionerne og fået ansættelse på en lille provinsavis i Astoria, mens hun på alle måder drager omsorg for sin søn. Hendes chef viser interesse for hende, og alt synes at vende sig til det bedre. Indtil en ung mand findes død under mystiske omstændigheder … og han er i besiddelse af et umærket videobånd! Samara, den onde ånd, der fulgte med båndet, har ikke glemt Rachel eller hendes søn. Til Rachels store rædsel begynder Samara at trænge sig ind på hendes trygge lille familie, og endnu engang må hun dykke ned i Samaras forhistorie for at finde det middel, der kan hæve hendes frygtelige forbandelse.

The Ring 2

Rings (2017)
Fans af Ring-trilogien kender alt til det mystiske, gamle videobånd, der viser den druknede pige Samara. Båndet, der kaster en forbandelse over enhver, der ser det, og slår dem ihjel efter syv dage. I denne film møder vi pigen Julia, der bliver bekymret, da hendes kæreste, Holt, begynder at dyrke legenden om Samara. Da Julia begynder at undersøge sagen nærmere, opdager hun hidtil usete lag i videobåndet. Der er mere på spil, end vi tidligere har været klar over.

tHE rING 3 AKA rINGS


225780190072405451