Film

28. juni 2018

NYHED: “Three Billboards outside Ebbing, Missouri” ude på dvd, Blu-ray og UHD

Martin McDonagh “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” var én af sidste års perler. En stærk film med stærke præstationer. Nu er den ude på dvd, Blu-ray og UHD.

Raped while dying!
And still no arrests?
How come, Sherif Willoughby?

Filmen tager sin begyndelse flere måneder efter mordet på en ung pige. Da der ikke er blevet foretaget en anholdelse i sagen, der ligger helt stille, tager Mildred Hayes (Frances McDormand) sagen i egen hånd ved at leje tre store reklameskilte, der fører ind til hendes by, med en kontroversiel besked rettet mod byens ærede politimester, William Willoughby (Woody Harrelson). Da hans næstkommanderende, betjent Dixon (Sam Rockwell), en umoden mors dreng med en forkærlighed for vold, bliver involveret, bliver kampen mellem Mildred og Ebbings politi kun intensiveret.

Det er en stærk og ubehagelig film, der dog viser, at der selv i det mest ubehagelige menneske kan være et frø af godhed, der kan spire.

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *