TV

29. januar 2018

Nyt hos Viaplay: De allerbedste og sjoveste sitcoms på Viaplay!

Nogle gange har man bare brug for at læne sig tilbage og blive underholdt. Derfor har vi fundet alle de bedste sitcoms frem fra streamingtjenesten Viaplay, som du kan sætte dig ned og binge, når du har brug for et godt grin.

 

Will & Grace

Will Turner og Grace Adler har været bedste venner siden college, og de er blevet ved med at have hinandens ryg helt ind i 30’erne, 40’erne og knap og nap 50’erne sammen med deres sidekicks Jack og Karen. Med den aktuelle sæson 9, er der både nostalgisk og ny underholdning at hente i den ikoniske homoserie for heteroseksuelle.

How I Met Your Mother

 Ted Mosby sætter i år 2030 sine børn ned for at fortælle dem historien, hvordan han mødte deres mor om, Fortællingen varer over ni sæsoner og indeholder et hav af krumspring, ekskærester og vennen Barney Stinsons sindssyge scoringsforsøg på fremmede, unge kvinder. Ved siden af Ted står Lily og Marshall, der har været kærester siden high school og vifter med Teds drømmeliv lige foran snuden på ham. Ikonisk og underholdende sitcom, som klart burde være på alles bucketlist.

Seinfeld
Sitcom-moderskibet? I hvert fald en af forgangsserierne for sitcom-genren og et ikonisk stykke TV-historie. Jerry Seinfeld spiller en karikeret version af sig selv, en semikendt stand up-komiker, hvis lejlighed ofte bliver besøgt af hans skøre venner. Alle de skøre samtaler og oplevelser i hans liv bliver til comedy-materiale og binder en smuk knude på afsnittene.

It’s Always Sunny In Philadelphia

Fem venner bestyrer en gammel irsk pub i det sydlige Philly, men det er ikke ligefrem lutter lagkage. Hver af de fem er ikke synderlig sympatiske individer. De lyver, er smålige, egoistiske og dovne. Det betyder masser af konflikter og skænderier, mens gruppen ikke.

Goldbergs

En sjov serie om familielivet i 80’erne set fra en ung drengs perspektiv. Handlingen foregår på en villavej i Jenkintown, Pennsylvania. Serien er baseret på en af producernes egen barndom i en forstad, og flere af hans egne hjemmevideosoptagelser er blevet gengivet i flere af afsnittene.

Kevin Can Wait

Kevin James, kendt som “Kongen Af Queens” spiller den pensionerede politimand af samme navn, som prøver at nyde sin nye, bekymringsfri hverdag. En hverdag, han drømmer om kun skal bestå af baseballkampe og dagdrikkeri. Desværre kommer Kevins kone og børn ofte i vejen for det projekt, og Kevin må vente på at få det perfekte pensionistliv.

Fraiser

Dr. Fraiser Crane er psykiater og arbejder som radiovært på en lokalstation i Seattle, Washington. Hans privatliv kunne dog sagtens selv trænge til en kærlig hånd, for i sin fritid prøver Fraiser at finde fodfæste som nyskilt og samtidig skal holde styr på sin skøre familie.

Community

Da det bliver opdaget, at han har løjet om sin bachelorgrad fra Columbia University, bliver Jeff Winger suspenderet fra sit arbejde som advokat. Derfor starter han på Greendale Community College, hvor han i forsøget på at score en medstuderende får oprettet en studiegruppe. Den halvuheldige konstellation af udskud, der samler sig i gruppen, viser sig at være gode mennesker, og pludselig har Jeff en håndfuld gode venner i ryggen gennem sin studietid.

Fresh Off The Boat

En tawainsk familie rejser gennem USA i 90’erne for at åbne en steakrestaurant i Orlando, Florida. Det er dog ikke lige let for alle i familien at tilpasse sig det nye miljø, skole, hjem og et område, der er væsentligt mindre asiatisk, end Chinatown i Washington D.C., som familien kom fraOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *