TV

21. august 2013

Nyt på Netflix: Anden sæson af Haven

Netflix-banner

Anden sæson af den pt. fire sæsoner lange SyFy-producerede Haven (2010-), der bygger på Stephen Kings roman The Colorado Kid fra 2005, er netop blevet lagt på Netflix. Serien, der foregår i den lille fiktive kystby Haven i Maine, har blandt andre Emily Rose, Lucas Bryant og Eric Balfour på rollelisten, og er skabt af Jim Dunn og Sam Ernst, der begge tidligere har arbejdet på en anden Stephen King-serie med et overnaturligt tvist, CBS-serien The Dead Zone (2002-2007). Anden sæson af Haven består af 13 episoder, og hver episode varer ca. 40 minutter.

FBI-agenten Audrey Parker har fundet sig til rette i den lille og overnaturlige kystby Haven og prøver gennem sit forhold til indbyggerne at finde sandheden om sin fortid. Audrey fortsætter med at dykke ned i sin egen underlige fortid for at finde sandheden og hende selv og hendes forsvundne mor, og efterhånden som serien skrider frem, opdager hun flere mystiske ting ved byen … og sin egen fortid.

Haven - 2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *