Nyt på Netflix: Argo (2012)

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2013/09/Netflix-banner.jpg

Ben Affleck har fundet sig overraskende godt til rette bag kameraet. Skuespilleren debuterede som instruktør med kriminal-dramaet Gone Baby Gone (2007) og fortsatte i samme genre med The Town (2010), og begge film kan ses på Netflix.

Nu har Netflix også tilføjet Afflecks seneste, anmelderroste og Oscarvindende film, thrilleren Argo,  der foregår under den iranske revolution, til deres bagkatalog.

Den 4. november 1979 når den iranske revolution sit hidtidige kogepunkt, og da vrede demonstranter stormer den amerikanske ambassade i Teheran, bliver 52 amerikanere taget som gidsler. Men midt i alt kaos lykkes det seks amerikanske diplomater at slippe væk og søge tilflugt hjemme hos den canadiske ambassadør. Da det kun er et spørgsmål om tid, før de seks bliver fundet og sandsynligvis dræbt, finder en CIA-specialist ved navn Tony Mendez (Ben Affleck) på en risikabel plan, som skal få dem sikkert ud af landet. Ambassadørerne skal nemlig agere filmhold på rejse for at have bare den mindste flugtchance.

Tilføjet Netflix uge 30, 2013

Argo - 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.