Film

31. august 2013

Nyt på Netflix: Arthur 3: De to verdener (2010)

Netflix-banner

Luc Besson er en instruktør, man enten elsker eller hader – eller elsker at hade, for nogles vedkommende. Og hans animationstrilogi om Arthur og Minimoyserne har gjort det let for kritikerne at kaste med sten: Det er altså ikke superligaanimation, vi her har at gøre med, hvilket heller ikke er en nødvendighed for at være gode fortællinger, men – som det ofte kendetegner Besson-film – middelmådige produktioner. Nu er Arthur 3: De to verdener (2010), der er tredje og sidste film i serien, blevet lagt på Netflix.

I den tredje film er det igen den tre meter høje skurk Maltazar, der er på spil. Maltazar har snydt Arthur og er rejst gennem den magiske passage og ind i menneskenes verden, som han vil gøre alt for at ødelægge. Nu er det op til Arthur og kumpaner at stoppe ham, førend den onde plan bliver realiseret. De to forløbere i serien om Arthurs eventyr – Arthur og Minimoyserne (2006) og Arthur og Maltazars hævn (2009) – kan naturligvis også ses på Netflix.

arthur-3-the-war-of-the-two-worlds-movie-posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *