TV

4. september 2013

Nyt på Netflix: Bernard: Sæson 1 (2004)

Netflix-banner

Nu er der igen nyt til de små, tegnefilmssultne poder: Netflix har netop tilføjet 16 episoder fra første sæson af den koreansk-fransk-spanske animationsserie Bernard. Hver episode består af en række minikomedier, sketchs, der varer i nærheden af 3 minutter hver. Så hvis du endnu ikke har mødt den svært uheldige isbjørn, så har du altså muligheden nu.

Serien, der så dagens lys i 2004, og som stadig produceres, har indtil videre affødt 156 episoder og er blevet nomineret til priser ved flere internationale film- og animationsfestivaller. Men tag af sted med Bernard på komiske slapstick-eventyr og oplev den klodsede isbjørn uden pels, der beslutter at forlade sit kolde hjemland for at rejse verden rundt.

Bernard



Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.




0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *