TV

3. juni 2013

Nyt på Netflix: Første sæson af Homeland (2011)

Netflix-banner

I dag bliver første sæson af det anmelderroste samt Emmy- og Golden Globe-vindende crime-drama Homeland (2011-) lagt på Netflix.  Showtime/Fox-serien, der er skabt af Gideon Raff og udviklet af Howard Gordon og Alex Gansa, bygger på Gideon Raffs egen israelske serie Hatufim aka Prisoners of War. Tredje sæson af Homeland får amerikansk tv-premiere til september, og seriens cast tæller blandt andre Claire Danes, Damian Lewis og Mandy Patinkin. Første sæson består af 12 episoder, der kan streames i HD.

C

arrie Mathison (Claire Danes) er den intelligente, men flygtige CIA-agent, som har mistanke om, at soldaten Nicholas Brody (Damian Lewis), der blev reddet fra fangeskab, ikke er, hvad han giver sig ud for at være. Er han den krigshelt alle tror, eller er han i virkeligheden blevet omvendt og arbejder nu for Al-Qaida? Mathison er nødt til at satse sin karriere og følge sit instinkt for at finde frem til sandheden – koste hvad det vil. Det som følger, er en farlig kattens jagt efter musen, hvor intet mindre end den nationale sikkerhed står på spil.

Homeland - 2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *